Schadeherstel

Autoschade? Dunnewind helpt u snel!

Schade aan je auto is erg vervelend maar helaas niet altijd te voorkomen. Mocht het een keer gebeuren dan is het natuurlijk prettig als je snel en adequaat geholpen wordt. Autobedrijf Dunnewind zorgt ervoor dat de schade perfect met originele onderdelen en volgens de strenge fabrieksnormen wordt hersteld.

FOCWA-gecertificeerd
11065_NL_focwaAutobedrijf Dunnewind werkt uitsluitend samen met FOCWA gecertificeerde partners. Autoschadeherstellers die zijn aangesloten bij FOCWA voldoen aan extreem hoge eisen waardoor je ervan verzekerd bent dat je auto in goede handen is.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een steentje tegen de voorruit, een ingetikt zijruitje, het komt helaas nogal eens voor. Vooral bij het bekende sterretje in de voorruit is het belangrijk dat u direct contact opneemt ons. Vaak kan zo’n sterretje dan nog onzichtbaar gerepareerd worden. Deze reparatiekosten worden vaak door uw verzekering vergoed. Als het niet mogelijk is om het sterretje te repareren, dan vervangen we de voorruit. De voor- en achterruit worden tegenwoordig volgens speciale technieken gelijmd. Ze vormen een essentieel onderdeel van de carrosserie.

Top
Tweets van @autoDunnewind