Klantenreviews

918 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 8,8

98% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling top
    vlot deskundig vriendelijk Octaaf van Voorst - vilsteren - 23-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling De Klant is hier nog Koning.
    Ik ben zéér tevreden over de receptie, werkplaats en de afspraken. Ton - Ommen - 22-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling goede wijn behoeft geen krans
    prima prijs\ kwaliteit perfecte service Egbert - Ommen - 22-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snelle service, goed advies
    Voor onderhoud en APK, transparante service en goede afhandeling Jos - Ommen - 22-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Vriendelijk en correct
    De afspraken werden goed nagekomen. Vriendelijk contact Huub (Scouting Oost 1) - Amsterdam - 22-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zonder de auto gezien te hebben gekocht
    En ja hij is het waard en meer. Complimenten en goede service. N.J - Ommen - 16-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling vriendelijk geholpen en vlotte service
    we zijn erg blij met dit autobedrijf waar wij al 17 jaar geweldig worden geholpen Pier en Anita - Ommen - 16-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekend
    Prima geregeld, snel en netjes P.B. Otten - Bergentheim - 13-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Supersnelle service
    Voor de 2e keer last van accuproblemen. Ze kwamen meteen helpen en oplossen. Willemien Meinen - Ommen - 13-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Over alles zeer tevreden Jochem - Ommen - 08-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Het lijkt er gewoon op dat ik een gewaardeerde klant ben.
    vriendelijk en vakbekwaam. Evert Sytsma - Ommen - 05-07-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling fijn bedrijf met geweldige service!
    Toen ik een probleem met mijn nieuw aangeschafte auto kreeg, hebben zij heel proactief met mij meegedacht om dit 'probleem' voor alle partijen goed op te lossen! Ik ben helemaal blij met de uiteindelijke oplossing en met mijn super mooie auto! Janny - Ommen - 28-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Deze garage verstaat z'n vak, en is 100% % klantgericht en klanyvriendelijk
    Als ik zeg dat ik voortaan mijn 16 jaar oude auto door Dunnewind in Ommen laat onderhouden, terwijl ik in de Randstad* woon, dat zegt denk ik meer dan genoeg! Zeker weten dat ik nog jarenlang plezier zal hebben van mijn Zafira van 16 jaar oud met inmiddels 324.000 km. op de teller! *ik heb een vakantiebungalow vlakbij Ommen. Hielke Zijlstra - Delft - 27-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Correcte dienstverlening ,prima service.
    Altijd bereid om te helpen. jan Kremer - STEGEREN - 26-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede en betaalbare service.
    Ik word altijd prima geholpen bij Dunnewind. Marieke - Ommen - 26-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling .
    . Freek - Vriezenveen - 23-06-2021 -
    Aanbeveling Nee
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service
    Snel en adequaat geholpen. Wouter - Steen - 23-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekende service!
    Prettige betrouwbare garage. Sjors ten Cate - Ommen - 21-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer soepele en vriendelijke benadering met goed uitgeruste auto’s en genoeg keus!
    Fantastisch verhuurbedrijf!!! Echt een aanrader!!! Patrick - Ommen - 16-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling service prima geregeld
    schokbreker probleem vlot opgespoord en reperatie vlot afgehandeld Andre Barf - Ommen - 13-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Geweldige service door vriendelijke en terzake kundige medewerkers
    Prima geholpen bij de aanschaf van onze mooie Toyota C-HR hybride. Gea & Frens - Ommen - 13-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Goede service en vriendelijke mensen Dennis - Ommen - 09-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Goede communicatie en services Helma - Ommen - 08-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snel en vriendelijk geholpen
    Denken graag met je mee Robin - Ommen - 04-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Klantvriendelijk,klantgericht,goede service
    Duidelijke afspraken ,komen afspraken na , goede services , denken mee , goede prijs - kwaliteit verhouding Jt huisman - Ommen - 03-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
Bron: klantenvertellen.nl

Beoordeel zelf ons bedrijf

Top
Tweets van @autoDunnewind