Klantenreviews

816 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 8,7

97% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Nog steeds de beste voor mij
    Bij de laatste reparatie van de accu had ik het wel zo fijn gevonden om eerst een telefoontje daarover te krijgen. Nu overviel mij de rekening. Mevr. TH.W.M van Schaik Th. W.m - ommen - 26-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snel, goede diagnose, prima resultaat
    Een prettige en goede garage. Altijd attent en meedenkend in oplossingen. Egbert Wesselink - Vilsteren - 23-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service
    Goed advies en snel gerepareerd Wilbert - Ommen - 16-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede wijn behoefd geen krans
    Doe al jaren zaken met Autobedrijf Dunnewind, zeer goede service, prettig zaken doen me ze. Egbert - Ommen - 08-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer goed
    We zijn al jaren klant bij Dunnewind en nog altijd zeer tevreden over hun service! Mor Grefhorst - Ommen - 07-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Mooi bedrijf
    Vriendelijk geholpen met de aankoop van een nieuwe auto Francis - Witharen - 07-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekende service !
    Ik kwam zomaar voorbij en werd meteen geholpen. Klasse service. Ton - Ommen - 06-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prettig
    Ik werd vriendelijk geholpen. Dennis - Ommen - 06-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service
    . IB - Ommen - 03-09-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Top
    Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Silvia - Ommen - 27-08-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Geweldig mooi bedrijf
    hele mooie auto's , super vriendelijke en aardige mensen , perfecte service, fantastisch mooi nieuw pand! Echt een aanrader Eric - slagharen - 27-08-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prettig, vlot en gastvrij geholpen
    Prettig, vlot en gastvrij geholpen. Lekker bakkie koffie, Rik - Nieuw-Amsterdam - 20-08-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling snelle correcte service voor een niet vaste klant
    Midden in de vakantie serieus probleem met de auto en ben cordaat, netjes en achteraf nog sneller dan gepland geholpen met de reparatie van onze auto. Richard Boer - Houten - 14-08-2020 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede service, snelle afhandeling
    Prettig geholpen Anja Exel - Ommen - 05-08-2020 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Perfect
    lekkere koffie, kon er op wachten, vriendelijk Janneke Zomer - Ommen - 03-08-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Verschil
    Er zit wel verschil of je wel of niet wat te besteden hebt. Voelbaar en merkbaar. Ieder mens is mens en ooit kocht ik ook nieuwe auto's, omdat ik dat toen kon. En een aanbeveling geven is moeilijk. Afhankelijk van je situatie ook. Ik laat dat liever neutraal. Ook al moet ik hier iets invullen. Verder vind ik tegenwoordig dat het te snel is om ergens iets van te zeggen. Het is goed om als mens dingen eerst te laten bezinken. Maar goed, dit is alleen maar mijn mening. Iedereen is anders. Petra - Stegeren - 30-07-2020 -
    Aanbeveling Nee
    6
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Ik ben goed ontvangen en geholpen.
    Prettig zaken gedaan Rob - Ommen - 20-07-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede service
    6 persoons- busje gehuurd voor een kleine week. Mooie bus en goede service. Het is niet de eerste keer dat wij bij de firma Dunnewind huren. We komen zeker terug Bedankt Huub ( Scouting Oost 1) - Amsterdam - 15-07-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima mee denkend bedrijf
    Service en nazorg staat hoog genoteerd. Onselen - Poeldijk - 13-07-2020 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling mijn ervaring is al 50 jaar prima
    geen klachten kunnen vinden Vegt - Ommen - 13-07-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Werk uitgevoerd zoals afgesproken tegen een aantrekkelijke prijs. Jochem - Ommen - 09-07-2020 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Gewoon netjes en goed
    . Freek - Vriezenveen - 08-07-2020 -
    Aanbeveling Nee
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service!
    Prima! Wouter - Steen - 08-07-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Vriendelijk gastvrij
    Tom heeft een goede indruk achter gelaten. Wist alle vragen te beantwoorden en is eerlijk geweest. Uit eindelijk samen eruit gekomen met de prijs. Geachte heer/mevrouw - Witharen - 22-06-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Altijd goed bij Dunnewind
    Een professioneel en volwassen bedrijf. Altijd goede service. Hans van der Jagt - Linde - 22-06-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
Bron: klantenvertellen.nl

Beoordeel zelf ons bedrijf

Top
Tweets van @autoDunnewind