Klantenreviews

754 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 8,6

100% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede ervaring,alles volgens afspraak
    Goede ervaring,alles volgens afspraak Johan G.Volkerin - Ommen - 15-02-2020 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Dikke prima
    Volgens afspraak gerepareerd. Gerlof - Dedemsvaart - 13-02-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Vriendelijk, snel, meedenkend en oplossingsgericht.
    Vriendelijk, snel, meedenkend en oplossingsgericht. DP - Ommen - 01-02-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima garage!
    Heldere uitleg, geen verrassingen achteraf en betaalbaar. Janny - Ommen - 26-01-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Netjes en snel afgehandeld
    Kon direct terecht en werd zeer snel geholpen terwijl ik een oude niet standaard auto heb. Donald - Ommen - 23-01-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Perfecte service zoals altijd
    Bij Dunnewind ben je verzekerd van klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid op het hoogste niveau! Geen onderscheid tussen mensen met een Porsch en een wat oudere Fiat Gerrit - Ommen - 23-01-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede service!
    Erg mooi bedrijf met super vriendelijk personeel. Eva - Ommen - 17-01-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling zeer correct en klantvriendelijk
    goed geadviseerd over type auto, gemaakte afspraken zijn nagekomen Geachte - lemelerveld - 15-01-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Klacht correct afgehandeld
    In de namiddag klacht gemeld en bekeken. Volgende morgen om acht uur klacht verholpen. Gerrit - Ommen - 24-12-2019 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Duidelijke service
    Goede ervaring, duidelijke service en APK. Communicatie met het bedrijf is prima. Geachte heer Tie - Ommen - 24-12-2019 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Top bedrijf voor autohuur
    Ik huur regelmatig een auto die mij op dat moment het beste past. Een chique voor een trouwerij, een vrachtautotje voor een verhuizing of een tour car voor vakantie naar het buitenland. Altijd gaat de verhuur procedure op dezelfde manier. Nooit problemen gehad. Overleg is altijd mogelijk. En als klapper op de vuurpijl; je kan rekenen wat je wil, vergelijken met andere bedrijven maar Dunnewind is altijd de voordeligste. En.. gemak dient de mens. Dank voor jullie service. Ed van Capelle - Ommen - 21-12-2019 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Staan altijd voor je klaar
    Als ik wat met mijn auto heb dan lossen wij dat samen op. A. Zomer - Dedemsvaart - 02-12-2019 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede en snelle service
    Ik werd snel en kordaat geholpen. Alleen de reparatie kosten vielen een beetje tegen, waren hoger als ze hadden gezegt. VISSER - Ommen - 28-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Goed Geachte Marcel - Ommen - 27-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima
    goed contact en service Vos -Exalto M - Ommen - 27-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snel en goed
    Heel snel juiste diagnose gesteld van lagerschade in differentieel. Goed gerepareerd. Klant gericht. Leenauto. Super! Henk - Ommen - 27-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Dientsverlening is prima.
    . Mireille - Ommen - 26-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prettige en persoonlijke garage
    Afspraken gaan in overleg en bij reparaties en/of vervangingen die niet verwacht werden eerst een telefoontje voor overleg. Persoonlijk ervaar ik deze garage als heel prettig. Al meer dan 40 jaar klant. Ook voor aanschaf en/of inruil gebruikte auto altijd geslaagd naar tevredenheid. Andre - Ommen - 24-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Goed G j Hendriks - Ommen - 23-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling zoals altijd: Top!
    Mijn man is bij jullie geweest en kan zelf niet via de mail reageren op deze beoordeling. maar ik heb begrepen dat hij een zeer goede ervaring had zoals gewoonlijk! Anita - Ommen - 21-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekend
    Zeer goed Manfred Eigner - Ommen - 20-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Vriendelijke ontvangst
    Werd snel geholpen. Kreeg meteen thee aangeboden. Aangenaam verrast door het cadeautje bij vertrek. W.A. - Dalfsen - 20-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekende service en goede klandizie
    Onderhoud aan de auto uitgevoerd wederom weer goed afgeleverd staan altijd voor je klaar en zoeken naar oplossingen om je te helpen kortom prima garage en een goed team Jt huisman - Ommen - 16-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede ontvangst en service
    Wachttijd acceptabel derk jan veurink - Den Ham - 16-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling ik was verrast. Kreeg bij de wintersjek een attentie die minstens net zo duur was als de sjek.
    vlot, vriendelijk en ik ga er maar vanuit dat het ook deskundig was, Maar daarin ben ik nog nooit teleurgesteld! Evert - Ommen - 14-11-2019 -
    Aanbeveling Ja
    10
Bron: klantenvertellen.nl

Beoordeel zelf ons bedrijf

Top
Tweets van @autoDunnewind