Klantenreviews

903 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 8,8

97% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling .
    . Freek - Vriezenveen - 23-06-2021 -
    Aanbeveling Nee
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service
    Snel en adequaat geholpen. Wouter - Steen - 23-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekende service!
    Prettige betrouwbare garage. Sjors ten Cate - Ommen - 21-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer soepele en vriendelijke benadering met goed uitgeruste auto’s en genoeg keus!
    Fantastisch verhuurbedrijf!!! Echt een aanrader!!! Patrick - Ommen - 16-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling service prima geregeld
    schokbreker probleem vlot opgespoord en reperatie vlot afgehandeld Andre Barf - Ommen - 13-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Geweldige service door vriendelijke en terzake kundige medewerkers
    Prima geholpen bij de aanschaf van onze mooie Toyota C-HR hybride. Gea & Frens - Ommen - 13-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Goede service en vriendelijke mensen Dennis - Ommen - 09-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Goede communicatie en services Helma - Ommen - 08-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snel en vriendelijk geholpen
    Denken graag met je mee Robin - Ommen - 04-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Klantvriendelijk,klantgericht,goede service
    Duidelijke afspraken ,komen afspraken na , goede services , denken mee , goede prijs - kwaliteit verhouding Jt huisman - Ommen - 03-06-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling wordt snel en perfect geholpen
    service is erg goed. Horsman H - Ommen - 29-05-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Alles is prima geregeld.
    Goed bereikbaar, denken mee, prima service Jacob Seinen - Vroomshoop - 27-05-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede service, vlotte afhandeling, heldere communicatie
    Prettige sfeer, meedenken in oplossingen en altijd gastvrij. Trudy - Ommen - 15-05-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling goede inzet om een bepaald onderdeel te verkrijgen.
    Ik had een bepaald onderdeel direct nodig dat niet op voorraad was (bij meerdere garages geweest). Garagemedewerker was bereid om bij meerdere leveranciers te kijken om het zo snel mogelijk te leveren. Wilco - Ommen - 09-05-2021 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Altijd goed
    Ik kon al een paar jaar bij Dunnewind en tot nu toe heb ik alleen maar top service bij hen meegemaakt. Ze reageren en handelen ook snel. Nu ben ik voor mijn APK bij hen geweest, ze gaven aan dat het een uur kon duren en ik kon daar rustig op wachten en heb mijn werklaptop meegenomen zodat ik nog wat te doen had. I.p.v. de afgesproken 60 minuten waren ze al met 30 minuten klaar! Ze gaven aan dat het mankement snel verholpen kon worden maar dat het pas 's middags geleverd kon worden. Tegen 2 uur gebeld en het onderdeel wat binnen en kon ook direct geplaatst worden, dus zo gezegd zo gedaan en mijn auto weer voor een jaartje klaar :-). Ik weet niet of het net nieuw is, maar ik kreeg de factuur binnen en kon dit via een link direct betalen. Ontzettend fijn want ik vind dat handmatig overmaken maar zo'n gedoe! Arianne - Ommen - 05-05-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer goede service!
    Onderhoud auto is zeer vakkundig gedaan. Ronald - Ommen - 29-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling De verhuur van de Volkswagen bus was prima geregeld van offerte tot en met de factuur.
    Prima bus en fijn dat de winterbanden er nog even onder konden blijven, die hadden we zeker nog nodig in Zweden. J. van der Boon - OMMEN - 29-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Tot nu toe altijd prettig en correct geholpen.
    Goede ervaringen, een eventueel probleem met de auto waar iets aan moet worden gedaan, wordt eerst besproken. Auto gaat na de werk plaats in de wasstraat!! Heel fijn. Harna - Ommen - 25-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service en vooral vriendelijk en prettig in omgang.
    Prima ervaring; uitvoering volgens afspraak en optimaal meegedacht in de oplossing. Frans - Ommen - 21-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Garage kwam afspraak exact na.
    Jarenlange goede ervaring met onderhoud van mijn campers gehad. Erwin Schipper - Ommen - 17-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Ik ben door de medewerkers plezierig geholpen en tevreden over wat ze hebben gedaan.
    Ik ben door de medewerkers plezierig geholpen en tevreden over wat ze hebben gedaan. Gertjan - Ommen - 16-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Aardig en kundig advies
    Blij met mijn auto en nog een heerlijke fles wijn gekregen ook. Karen - Amsterdam - 08-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling altijd wel oplossing voor een probleem
    goede service hendrikus - Ommen - 05-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekend
    Ik word altijd met aandacht en profesionaliteit geholpen. Priscila Mosquera - Ommen - 01-04-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Wat een fijn bedrijf, echt een aanrader.
    Keurig en zeer vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto Edward - Zwolle - 31-03-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
Bron: klantenvertellen.nl

Beoordeel zelf ons bedrijf

Top
Tweets van @autoDunnewind