Review Narrowcasting

857 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 8,7

98% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer tevreden
    Zeer goed Roelant - Ommen - 16-01-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Mijn ervaring met Garage Dunnewind is OK.
    We zijn als Kringloop al een tijdje klant bij jullie garage. We worden altijd netjes en correct geholpen, Wij zijn dan ook tevreden Knol - Nieuwleusen - 15-01-2021 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede service en zeer vriendelijk
    Goede service en zeer vriendelijk Jeanet - Ommen - 15-01-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
    Wij hebben onze oude auto ingeruild en kregen een realistisch bedrag hiervoor terug. Het contact met Edward was prettig, wij hebben nooit het gevoel gehad dat hij ons iets wilde verkopen waar wij geen behoefte aan hadden. Hij informeert maar is geen type '' snelle sales'' jongen. De auto die ze verkochten verkocht ipv zichzelf, vandaar dat wij ook uit Amsterdam zijn komen rijden. Mede vanwege de vele reviews en het goede transparante contact zijn wij over gegaan tot aanschaf van een kia Rio, wij hebben een half jaar garantie gekregen en zijn met vertrouwen richting het westen gereden. Bedankt Edward en dunnewind bv. Jos - Amsterdam - 11-01-2021 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling SUPER SERVICE!
    Super autobedrijf! Zeker een aanrader! Kim - Musselkanaal - 02-01-2021 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima
    betrouwbaar en niet duur. Freek - Ommen - 23-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling persoonlijk, accuraat en prettig
    professioneel in combinatie met een persoonlijke kant vinden wij door de jaren heen (nu alweer zo'n kleine vijfendertig jaar) erg prettig! Daarbij kunnen we steeds opnieuw rekenen op flexibiliteit en service. Waaronder: een nieuwe band aanleveren bij Deventer, toen we jaren geleden op vakantie gingen en met een lekke band stonden. Dat ging sneller dan de ANWB-service dat kon doen!! Of een keer toen we op een berg in Italië stonden met een vastgevroren handrem. Per telefoon kregen we instructies van jullie, die ik trouw doorgaf aan mijn zwager die onder de auto lag met een hamer (die wij dan weer in de auto hadden liggen ; ) Na een minuutje was het alweer oké en dat scheelde alleen al zo'n 150 euri sleepkosten ! Rik en Jetty Olijve - Steenuil 15, Ommen - 21-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer vriendelijk en netjes ontvangen
    Zeer vriendelijk Goed en duidelijk antwoord op vragen Anton - Ommen - 17-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prettig, klantvriendelijk en deskundig
    Ik kan werkelijk geen enkele reden, maar dan ook geen enkele, bedenken, waarom ik van garagebedrijf zou veranderen. Ik ben en blijf klant!! Evert Sytsma - Ommen - 14-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima
    probleemloos Herre Hollema - Dronten - 14-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Service perfect, vakmensen!
    Prachtig bedrijf, goede service, vakkundig en klantvriendelijk. Jeannet - Ommen - 13-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Top
    Goed contact over kostenverloop onderhoudsbeurt. Lekkere taart Auto gewassen alles top Hendrie - Ommen - 13-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Al 35 jaar klant. Dat zegt volgens mij alles.
    Altijd behulpzaam en vriendelijk en tot volle tevredenheid. Henk - Ommen - 12-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Behulpzaam bedrijf
    Behulpzaam, vriendelijk, goede uitleg en een lekker kopje koffie bij het wachten!! Ria Bouwhuis - Ommen - 10-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Communicatie erg goed.
    Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en zijn al jaren klant bij hun. Albert Zomer - Dedemsvaart - 10-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Super service
    Hele nette service Super geholpen Marlot - Dedemsvaart - 09-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Zoals altijd weer prima geholpen, efficiënt en accuraat. Marieke - Ommen - 08-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Super geholpen
    Snel en accuraat geholpen Paul - Ommen - 07-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling goed
    komt afspraken na - ommen - 07-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Beetje teleurgesteld
    Ik had gevraagd om mijn auto ook even door de wasstraat te doen, niet gebeurd. Enfin, de taart was lekker! Marion - Zwolle - 06-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    6
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Keurig en netjes de afspraken nagekomen
    Een gemoedelijke sfeer waar je serieus genomen word . Gerrit - Ommen - 03-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling afspraken vlug en netjes gedaan
    positief Andre - Ommen - 03-12-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Wij zijn al ruim 50 jaar klant dit tot volle tevredenheid Gerrit jan - Ommen - 30-11-2020 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling super snel en vriendelijk
    gelijk geholpen Amier - STEGEREN - 30-11-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Top garage
    al jaren klant nu geweest voor APK, bandenwissel en beurt. allemaal Top en de auto stond weer gewassen klaar Herman - de Krim - 26-11-2020 -
    Aanbeveling Ja
    10
Bron: klantenvertellen.nl
Top
Tweets van @autoDunnewind