Financiering

Wat is DaiFin?
Daifin is het financierings- en verzekeringslabel van Daihatsu. De Daihatsu dealer kan de consument op financierings- en verzekeringsgebied optimaal voorlichten en begeleiden zodat deze de juiste keuzes kan maken. De financiële partners zijn met zorg uitgekozen waarbij flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven belangrijke criteria zijn.

DaiFin werkt nauw samen met uw dealer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw persoonlijke situatie wordt betrokken in het advies dat u krijgt. Immers, iedereen heeft zijn eigen wensen en u heeft recht op een individueel advies.

Door te variëren met een kredietvorm, looptijd en aflossingsvorm, kunt u een krediet samenstellen dat precies bij u past. Wilt u bijvoorbeeld kosteloos extra af kunnen lossen of de eerste 24 maanden alleen rente betalen, dan zou een doorlopend krediet voor u wel eens dé oplossing kunnen zijn.

Hecht u vooral waarde aan een overzichtelijke financiering waarbij u precies weet hoeveel u per maand betaalt en voor welke periode, dan bent u waarschijnlijk het beste af met een Persoonlijke Lening of een Huurkoop.

U ziet de verschillen, de overeenkomsten en de diverse mogelijkheden, zodat u makkelijker kunt beslissen welke financiering het meest geschikt voor u is. Wij laten u alvast zien wat er allemaal mogelijk is. Voor persoonlijke leningen, huurkopen en doorlopende kredieten kunt u dus uitstekend bij DaiFin terecht.

 

Ga naar de website van DaiFin
Top
Tweets van @autoDunnewind